Älä näe nälkää Frostissa!

Kirjoittanut
Ana

Coniin on enää muutama päivä! Useammalla alkaa tässä vaiheessa olemaan jo ranneke hankittuna, matkat ja ehkä majoituskin järjesteltynä, mutta ruokailua conissa harva miettii ennen tapahtumapaikalle saapumista. Lahden keskusta on täynnä jos jonkinlaista ravintolaa, mutta ruokaa voi löytää itselleen myös Sibeliustalon sisältä jolloin conista ei tarvitse hereillä ollessaan poistua kuin lauantain iltabileisiin.

Sibeliustalon ravintola Kanresta tarjoaa Frostbitessä viime kesän tapaan tavallisen lounastarjoilun ohessa myös street food -tyylisiä ruokia Metsähallin reunasta. Menu on street food -puolella seuraavannäköinen:

Tofu Ramen 8,00€
riisinuudelia, marinoitua tofua, tulista kasvislientä ja siitakesieniä

Kana Ramen 8,00€
riisinuudelia, korianterilla ja paahdetulla kookoksella marinoitua kanaa, levää ja tulista kasvislientä

Apl Burger 5,00€
kevyesti kanelilla ja omenalla maustettua kotimaista viljaporsasta ja suolakurkkua

JAPADOG 1. 4,50€
makea astetta parempi nakki, inkivääri-kurkkusalsaa

JAPADOG 2. UMAMI 4,50€
merilevään käärittyä soijanakkia, siitaketta ja soijaa

Street food -koju auttaa varmasti jaksamaan ohjelmien välillä, mutta isompaan nälkään suosittelemme talon lounasbuffettia! Totuttuun tapaan ainakin yhden lihapulla-annoksen sisältävä lounas ei perjantaina ole enää conin alkaessa tarjolla, mutta lauantai ja sunnuntai näyttävät seuraavanlaisilta:

Lauantai 27.1. tarjolla klo 11-18
Juustosalaattia L, G
aurinkokuivattua tomaattia, punasipulia, kukkua ja salaatti mix
Tonnikala-pastasalaattia M
kaprista, marinoitua oliivia ja 123-porkkanaa
Talon sinappikastiketta M, G
Leipää ja yrttilevitettä M
**
Lihapullia kermakastikkeessa L, G
Perunamuusia L, G
Yrtti-kasvispaistosta M, G
**
Valkosipulilla ja korianterilla maustettua kasvis-wokkia M
**
kahvi/tee


10€

Sunnuntai 28.1. tarjolla klo 11-16
Vihersalaattia M, G
kurkkua, tomaattia, rapeaa fenkolia ja salaatti mix
Perunasalaattia M, G
suolakurkkua, yrttejä, kananmunaa ja sinappidressing
Basilikavinaigrettea M, G
Leipää ja yrttilevitettä M
**
Teriyaki-kanaa M, G
Yrttiriisiä M, G
Kookoskermaan muhennettua kaalia M, G
**
Härkäpapu chili sin carnea M, G
Yrttiriisiä M, G
**
Kahvi/ Tee


10€

Paikan päältä löytyvä keittiöhenkilökunta auttaa mielellään myös erikoisruokavalioiden kanssa. Mikäli et löydä päivän menusta mitään ruokavalioosi sopivaa, kysythän asiasta kassalta. Nälkäisenä ei tarvitse Frostissa aikaansa viettää!

Kommentit

Anonyymi
Olisihan se kiva, jos esimerkiksi kasvisruoka olisi huomioitu jo valmiiksi listassa, ettei tarvitsisi aina jännittää mitä on saatavilla ja onko se jotain mikä sopii itselle!
Antti "Ana" Myyrä
Hei!

Listassahan on kasvisruokia valmiiksi. Esimerkiksi lauantain yrtti-kasvispaistos ja sunnuntain kookoskermaan murennettu kaali ovat pääruokia ja lisukkeista saa aterialleen mainiosti monipuolisuutta. Vegaanisia ruoat eivät automaattisesti ole, mutta keittiöstä saa pyytämällä tällaistakin.

Onko sinulla tarkemmin toiveita kasvisruoan tyylistä tai annosvaihtoehdoista? Ehdimme vielä hyvin toimittamaan talolle lisätoiveita ennen viikonloppua, ettet joudu olemaan tapahtumassa tyhjin vatsoin.
Anonyymi
Yrtti-kasvispaistos ja kookoskerma-kaali kuulostavat enemmänkin pääruoan lisukkeilta kuin itse pääruualta. Aiemmilla kerroilla on kasvisruoka tuotu keittiöstä (vaikka listassa on nuo lämpimät kasvislisukkeet lukeneetkin). Eli siis mielellään jotain proteiinipitoisempaa kasvispääruokaa olisi kiva saada ja tietää vähän etukäteenkin vaikka mitä on tarjolla!

Eli jotain täyttävää proteiinipitoista esimerkiksi juuri papuja, soijaa, tai jotain hienompaa, viimekesän desussa oli jopa nyhtökauraa. Vegaaninen kasvisruoka toki on aina vielä parempi juttu!
Anonyymi
Moi anon! Kahvilahenkilökunnalta on saanut joinakin vuosina pyytämällä myös kasvisproteiinia (mm. soija- tai kasvispihveja) listalla olevien kasvisruuan lisukkeeksi! Suosittelen kysymään henkilökunnalta lisää aiheesta tapahtumapaikalla!
Anonyymi
Oon käynyt kyllä jo vuosia aina kysymässä vegaanista ruokaa kassalla, ja esimerkiksi viime kesän desussa lauantaina löytyi ok ruokaa, mutta sunnuntaina oli lämpimiä kesäkurpitsa- ja paprikasiivuja. Mielestäni ne eivät täytä ihan nälkää pitävän ruuan kriteerejä. Ilmoittelin aiheesta kyllä toki asiaankuuluvasti jo palautteessa aikoinaan.

Siksi siis sanoinkin että olisi kiva tietää näistä erikoisruokavalioiden annoksista etukäteen, ettei sitten tarvitsisi syödä niitä kesäkurpitsasiivuja 10llä eurolla.
Anonyymi
Härkäpapu chili sin carnea M, G
Yrttiriisiä M, G

Eikös tää ole ihan oikea kasvisruoka.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!